Wie zijn wij?

Eemsdelta Vastgoed komt tot stand door een samenwerking tussen makelaars en overheden in de Eemsdelta. De gebouwen en kavels voor het MKB worden aangeboden door het EZ Bureau Eemsdelta en Groningen Seaports. De makelaars voorzien vervolgens in contacten met belangstellenden. De volgende makelaars maken deel uit van het samenwerkingsverband:

John Schokker Makelaardij   John Schokker heeft 15 jaar ervaring in het makelaarsvak in Groningen en omstreken. Sinds 1996 zijn zij gespecialiseerd in WOZ-procedures en bezwaren.  Op de website www.bezwaarwozwaarde.nl kunt u zichzelf aanmelden als u denkt dat uw WOZ-waarde onjuist is.
     
Brandsma de Jong Makelaardij   Brandsma De Jong Makelaardij is een middelgroot kantoor in Delfzijl dat al meerdere decennia als (BOG)makelaar actief is in het Eemsdelta gebied!
     
Bruintjes en Keurentjes Makelaars    
     
Meijer en Drenth Makelaardij   Meijer & Drenth Makelaardij in Appingedam adviseert en bemiddelt onder andere bij aankoop en verkoop van onroerend goed, zoals bedrijfspanden winkels en woonhuizen. Wij beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod in Noord- en Noord-Oost Groningen.
     
Makelaardij Majoor   Gevestigd in Uithuizermeeden, op korte afstand van de Eemshaven.Ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert te Rotterdam.

 

Nieuws / Actueel

Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie Eemsdelta

Groningen Seaports